Πολιτική Παράδοσης

Η Πολιτική Παράδοσής μας εξηγεί σε εσάς, τον πελάτη, πώς παρέχουμε την Υπηρεσία Επεξεργασίας που προσφέρεται στην ιστοσελίδα μας.

1- Η OFFICIAL-ESTA.GR είναι μια ιδιωτική εταιρεία επεξεργασίας δεδομένων για αιτήσεις ESTA, που παίζει το ρόλο του μεσάζοντα, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη Κυβέρνηση των ΗΠΑ.

2- Υπηρεσίες που παρέχονται

  • Εισαγωγή και επεξεργασία δεδομένων για την αίτηση Απαλλαγής από Βίζα ESTA.
  • Επεξεργασία μέσα στην ίδια μέρα και ενημέρωση της κατάστασης.
  • Παράδοση επιβεβαίωσης άδειας ταξιδιού μέσω email.
  • Ενημερώσεις για τα στοιχεία της αίτησης και έλεγχος κατάστασης για 2 χρόνια μετά την παραλαβή της άδειας ESTA.
  • 24/7 τηλεφωνική και ηλεκτρονική (email) υποστήριξη πελατών σχετικά με την ESTA.

3- H OFFICIAL-ESTA.GR δεν εγγυάται ότι οι αιτήσεις θα γίνουν αποδεκτές, εμείς επεξεργαζόμαστε μόνο τα δεδομένα της αίτησης του πελάτη και τα εισάγουμε στο σύστημα ESTA της Υπηρεσίας Προστασίας Τελωνείων και Συνόρων .

4- O πελάτης είναι υπεύθυνος για την παροχή έγκυρων και ακριβών στοιχείων. Η OFFICIAL-ESTA.GR δεν είναι υπεύθυνη για απορριφθείσες αιτήσεις λόγω μη έγκυρων ή λανθασμένων στοιχείων που υπέβαλε ο πελάτης.

5- Όταν υποβληθούν τα δεδομένα της αίτησης, η OFFICIAL-ESTA.GR έχει 24 ώρες για να επεξεργαστεί την αίτηση και να παράσχει ενημέρωση κατάστασης στον πελάτη. Δε γίνονται αποδεκτές αξιώσεις και διεκδικήσεις για τη μη παράδοση των επιβεβαιωτικών εγγράφων της άδειας ταξιδιού πριν περάσουν 24 ώρες από την υποβολή των στοιχείων από τον πελάτη. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να εγείρει κάποια αξίωση αν δεν έχει λάβει επιβεβαιωτικό έγγραφο ή ενημέρωση κατάστασης μετά από 24 ώρες.

6- Οι αιτήσεις μπορούν να τεθούν σε κατάσταση αναμονής από την Υπηρεσία Προστασίας Τελωνείων και Συνόρων των ΗΠΑ για διάφορους λόγους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ένας εκπρόσωπος της εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει με τον πελάτη για να συζητηθεί μια πιθανή λύση. Το ίδιο ισχύει και αν η αίτηση απορριφθεί.

7- Οι υπηρεσίες που παρέχονται εδώ σχετίζονται με την υποβολή των αιτήσεων ESTA. Το κόστος της διεκπεραίωσης των αιτήσεων περιλαμβάνει όλα τα τέλη υπηρεσιών (έως και 81USD),που εξαρτώνται από την τοποθεσία του αιτούντα. Δεν σχετιζόμαστε με την κυβέρνηση ή την πρεσβεία των ΗΠΑ. Το τέλος διεκπεραίωσης περιλαμβάνει 14USD προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την έκδοση της ESTA σας. Μπορείτε να κάνετε αίτηση απευθείας μέσω του https://esta.cbp.dhs.gov/esta/Αγοράζοντας τις υπηρεσίες μας, ο πελάτης συμφωνεί να πληρώσει κάποιο αντίτιμο για την εισαγωγή των δεδομένων και αντίτιμο για την υποστήριξη και εξυπηρέτηση, που περιλαμβάνει το ποσό αξίας 14USD που πληρώνει η OFFICIAL-ESTA.GR για λογαριασμό του πελάτη στην Υπηρεσία Προστασίας Τελωνείων και Συνόρων και στην Αμερικανική Κυβέρνηση για το σύστημα ESTA.

8- O πελάτης δίνει επίσης ρητή εξουσιοδότηση στην OFFICIAL-ESTA.GR, επιτρέποντάς της να διαχειρίζεται τα δεδομένα της αίτησής του και να κάνει αίτηση εκ μέρους του στο σύστημα ESTA της Υπηρεσίας Προστασίας Τελωνείων και Συνόρων των ΗΠΑ. Σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας και τη δήλωση απορρήτου της Υπηρεσίας Προστασίας Τελωνείων και Συνόρων στο: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/html/privacy.htm

9- O πελάτης πιστοποιεί ότι έχει νόμιμη εξουσιοδότηση να πληρώσει με την υποβληθείσα πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Η OFFICIAL-ESTA.GR θα χρεώσει την κάρτα μία φορά συνολικά και δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν παράνομη χρήση των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας που υποβλήθηκε από τον πελάτη.

Όταν ολοκληρωθεί η αυθημερόν Υπηρεσία Επεξεργασίας μας, που συμπεριλαμβάνει Σαββατοκύριακα και αργίες, θα σας παραδώσουμε το προϊόν αποκλειστικά μέσω email.

Σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να προσθέσετε το email μας orders@official-esta.com στη λίστα των εγκεκριμένων αποστολέων του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου για να βεβαιωθείτε ότι τα email μας δε θα επιστραφούν λόγω γεμάτου φακέλου εισερχομένων.

Τα αρχεία PDF μπορούν να διαβαστούν με το πρόγραμμα Acrobat Reader, που μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν.

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική παράδοσής μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email (support@official-esta.com). Θα σας απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες.

Η Υπηρεσία Επεξεργασίας μας θεωρείται ότι σας έχει παραδοθεί όταν σας έχει υποβληθεί μέσω email. Σας συστήνουμε να έχετε μαζί σας έντυπο αντίγραφο της άδειας ταξιδιού σας, διότι ορισμένες αεροπορικές εταιρίες ζητούν να δουν το αντίγραφο κατά το τσεκ-ιν.