Showing Articles for "USA Visa Requirements"

Blog on ESTA visa waiver news and updates

Βίζα για Νεβάδα

Δημοσίευσε: Apr 17, 2019, Επεξεργασμένο: Jul 25, 2019 | Ετικέτες: USA Visa, USA Visa Requirements, USA Visa Application

Εισαγωγή Αυτό το άρθρο παρέχει πληροφορίες σχετικές με την απόκτηση ESTA ή βίζα για Νεβάδα για όσα άτομα επιθυμούν να ταξιδέψουν προς τα εκεί για τουριστικούς ή επιχειρηματικούς σκοπούς. Βίζα και ESTA - Επισκόπηση Πριν την άφιξή σας στη Νεβάδα ερχόμενοι από άλλη χώρα, καλό είναι να διαβάσετε προσεκτικά και να κατανοήσετε τον τρόπο λειτουργίας, καθώς και τους Όρους & Προϋποθέσεις…

Χρειάζομαι ESTA ή Βίζα;

Δημοσίευσε: Oct 11, 2018, Επεξεργασμένο: Sep 21, 2018 | Ετικέτες: ESTA Eligibility, USA Visa Requirements, Denied for US Visa

Εισαγωγή Οι αλλοδαποί ταξιδιώτες με προορισμό της ΗΠΑ θα χρειαστούν είτε ESTA ή βίζα. Ο καθορισμό της ανάγκης του ταξιδιώτη για οποιαδήποτε μορφή άδειας ταξιδιού θα εξαρτηθεί από ορισμένους παράγοντες. Σκοπός της Επίσκεψης Αν επιδιώκετε να επισκεφτείτε τις Ηνωμένες Πολιτείες για τουρισμό, να επισκεφτείτε φίλους ή οικογένεια, για λόγους επαγγελματικούς, διέλευσης, ιατρικούς…

Βίζα για τη Νέα Υόρκη

Δημοσίευσε: Aug 28, 2018, Επεξεργασμένο: Aug 23, 2018 | Ετικέτες: USA Visa, USA Visa Application, USA Visa Requirements

Εάν ενδιαφέρεστε για μία βίζα για την Νέα Υόρκη, ή για την απαλλαγή από την βίζα μέσω ESTA, τότε το σύντομο αυτό άρθρο θα σας προσφέρει τις απαραίτητες πληροφορίες για τη σχετική αίτησή σας. Νέα Υόρκη, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Η Νέα Υόρκη είναι ένα από τα θαυμαστά τουριστικά αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο. Η πόλη εξυπηρετεί περισσότερα από 54 εκατομμύρια αλλοδαπούς και Αμερικανούς τουρίστες…

Μερίδιο

FacebookTwitterGoogle+Youtube

Κάντε αίτηση για ESTA

Η ESTA (Electronic System for Travel Authorization - Ηλεκτρονικό Σύστημα Ταξιδιωτικής Άδειας) είναι μια υποχρεωτική άδεια ταξιδιού για ταξιδιώτες οι οποίοι επισκέπτονται τις Ηνωμένες Πολιτείες, είτε διά Θαλάσσης ή Αέρος για λόγους τουρισμού, μετάβασης προς κάποιον άλλο τελικό προορισμό ή επαγγελματικής επίσκεψης για λιγότερο από 90 ημέρες.

Κάντε αίτηση για ESTA

Tweets