ESTA άρθρα

Blog on ESTA visa waiver news and updates

Ποιοι είναι οι κανόνες της ESTA;

Δημοσίευσε: Oct 31, 2018, Επεξεργασμένο: Aug 23, 2018 | Ετικέτες: ESTA Rules, ESTA Eligibility, ESTA Validity

Η ESTA είναι μία άδεια ταξιδιού που επιτρέπει στους επιλέξιμους ταξιδιώτες να επισκεφτούν τις Ηνωμένες Πολιτείες για λόγους επαγγελματικούς, τουρισμού, ιατρικούς, διέλευσης ή άλλους προσωρινούς λόγους χωρίς να αποκτήσουν βίζα. Μπορεί να ληφθεί μέσω διαδικτύου σχετικά εύκολα σε σύγκριση με τη διαδικασία λήψης βίζας ΗΠΑ. Πριν να ξεκινήσουν το ταξίδι για τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι αλλοδαποί επισκέπτες…

Χρειάζομαι ESTA ή Βίζα;

Δημοσίευσε: Oct 11, 2018, Επεξεργασμένο: Sep 21, 2018 | Ετικέτες: ESTA Eligibility, USA Visa Requirements, Denied for US Visa

Εισαγωγή Οι αλλοδαποί ταξιδιώτες με προορισμό της ΗΠΑ θα χρειαστούν είτε ESTA ή βίζα. Ο καθορισμό της ανάγκης του ταξιδιώτη για οποιαδήποτε μορφή άδειας ταξιδιού θα εξαρτηθεί από ορισμένους παράγοντες. Σκοπός της Επίσκεψης Αν επιδιώκετε να επισκεφτείτε τις Ηνωμένες Πολιτείες για τουρισμό, να επισκεφτείτε φίλους ή οικογένεια, για λόγους επαγγελματικούς, διέλευσης, ιατρικούς…

Τι είναι οι Ερωτήσεις Επιλεξιμότητας για την ESTA;

Δημοσίευσε: Sep 03, 2018, Επεξεργασμένο: Aug 23, 2018 | Ετικέτες: ESTA Eligibility, ESTA Questions, ESTA Application

Οι εννιά ερωτήσεις επιλεξιμότητας για την ESTA έχουν σκοπό να βοηθήσουν την Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ (CBP) να καθορίσει την δυνατότητα εισόδου ενός αιτούντος στις Ηνωμένες Πολιτείες βάσει του Προγράμματος Απαλλαγής από Βίζα. Κάθε μία από αυτές τις ερωτήσεις είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς η απάντηση ενός αιτούντος για ζητήματα όπως η προσωπική υγεία, το ποινικό μητρώο,…

Μερίδιο

FacebookTwitterGoogle+Youtube

Κάντε αίτηση για ESTA

Η ESTA (Electronic System for Travel Authorization - Ηλεκτρονικό Σύστημα Ταξιδιωτικής Άδειας) είναι μια υποχρεωτική άδεια ταξιδιού για ταξιδιώτες οι οποίοι επισκέπτονται τις Ηνωμένες Πολιτείες, είτε διά Θαλάσσης ή Αέρος για λόγους τουρισμού, μετάβασης προς κάποιον άλλο τελικό προορισμό ή επαγγελματικής επίσκεψης για λιγότερο από 90 ημέρες.

Κάντε αίτηση για ESTA

Tweets

Αρχεία